Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz2 - Podręczniki szkolne - avalon.pl
0

Podręczniki szkolne

Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz2

Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T4 Wyroby cukiernicze tom 2 podręcznik cz2
ocenaocenaocenaocenaocena
Cena: 41,80 PLN
Stara cena: 43,10 PLN
Wydawnictwo: WSiP
Podstawowe
Autor:MAGDALENA KAŹMIERCZAK
ISBN: 9788302147197
EAN: 9788302147197
Status: Dostępny w magazynach
Wysyłka: 10,00 PLN (przedpłata) 14,00 PLN (pobranie)

Produkt dostępny w następujących księgarniach:

  • Księgarnia Avalon.pl Kraśnik Kościuszki. Kościuszki 2, Kraśnik
Opis produktu

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności

  • Autorzy: MAGDALENA KAŹMIERCZAK
  • Autorzy: Magdalena Kaźmierczak
  • ISBN: 978-83-02-14719-7
  • Wydawca: WSIP
Komentarze
Ten produkt nie posiada jeszcze komentarzy

Klienci którzy kupili ten produkt, kupili również


Kontakt ze sklepem